JOAN VILA CHAVANEL
JOAN VILA CHAVANEL

Arquitecte Director

Més de vint anys de professió i prop de 300.000 m2 construïts avalen la meva activitat en el sector.

1997

Dos anys abans de llicenciar-me com arquitecte, vaig entrar a formar part del Departament d’Arquitectura de SACRESA com estudiant en pràctiques.

Simultàniament, i sota la tutela d’en Marcià Codinachs, vaig col·laborar amb el Departament de Projectes de l’E.T.S.A.B. (Universitat Politècnica de Catalunya) exercint com a Catalogador i Documentalista de l’obra d’Antoni Gaudí, gràcies a una beca concedida per la Càtedra Gaudí de la mateixa UPC.

1999

En acabar els estudis, em vaig incorporar a la plantilla d’arquitectes de SACRESA on hi vaig desenvolupar la meva carrera com a Director de Projectes al llarg de catorze anys. Durant aquesta etapa vaig liderar i desenvolupar projectes d’edificació i paisatgisme, algun dels quals conjuntament amb Batlle i Roig Arquitectura (com el de la Fàbrica Nova de Manresa). El volum de projectes realitzats durant aquells anys superà els 200.000 m2, incloent-hi els de la meva activitat com a freelance.

2000

El creixement progressiu de la meva cartera de clients em va portar a fundar el meu propi despatx sota la marca JVCH arquitectura.

2011

Vaig deixar de formar part de la plantilla de SACRESA.

 

2016

Després d’uns anys prestant els meus serveis com a freelance a diverses empreses d’enginyeria i construcció, l’abril de 2016 vaig fundar AD612 arquitectes.

El setembre del mateix any vam inaugurar el nou despatx a l’actual ubicació de l’Avinguda Diagonal.

CA