AVÍS LEGAL

Aquesta web és propietat d’AD612 arquitectes, S.L.P., amb N.I.F.: B67589465 i domicili a l’avinguda Diagonal, 612, 2ª planta, porta 6, 08021 Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Full: B-547826, Tom 4730, Foli 37.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns trucant al telèfon +34 627 415 276 o adreçant-se al nostre correu electrònic: info@ad612.cat.

Aquesta web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, restant sotmesa a ella tant les persones nacionals com les estrangeres que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents Condicions  Generals d’Ús vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’usuari, en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les Condicions Generals d’Ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents Condicions d’Ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar mitjançant el mateix.

El subministrament de dades personals i l’eventual compra de productes a través del nostra portal requereix una edat mínima de 14 anys o, en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre web, ampliar o reduir serveis o, fins i tot, suprimir-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, i tot això de forma unilateral i sense previ avís.

PROPIETAT INTEL· LECTUAL   

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat d’AD612 arquitectes S.L.P. o de tercers als que s’han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

“AD612 arquitectes” és una marca registrada de la qual n’estan prohibides la seva reproducció, imitació, utilització o inserció sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra web no dona dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

AD612 arquitectes S.L.P. queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers en el seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial, del nostre portal.

CONDICIONS D’ACCÉS I D’ÚS

L’accés al nostre web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis, productes o continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats a les presents Condicions d’Ús i, en el seu cas, a les condicions particulars que regulen l’adquisició de determinats productes.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres llocs web als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que AD612 arquitectes S.L.P. queda eximida de qualsevol responsabilitat per els danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar-se de la utilització d’aquells webs, aliens a la nostra empresa, per part de l’usuari.

AD612 arquitectes S.L.P. es reserva el dret unilateral i sense preavís d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents Condicions Generals d’Ús, acceptant l’usuari que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

EN